Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Colegiul National Mihai Viteazul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:48 pm    Titlul subiectului: Colegiul National Mihai Viteazul Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre CNMV? Liceu de fite sau adunatura de tocilari? Un loc in care te poti desavarsi din punct de vedere intelectual sau un loc de distractie la maxim? Profi ciudati, ai naibii sau geniali?
Mie unul imi place de domnul Radu Simion - un om carismatic, un profesor genial:)

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu stiu cum e inauntru acestui liceu s-au cum sunt profesori, dar am auzit lucruri bune, si mai ales stiu ca la voi se face carte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am destui prieteni în LMV și sunt foarte de treabă. Țin să dezmint toate zvonurile cum că acolo sunt numai drogați și alcoolici. Not true. Rolling Eyes
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Dec 09, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu sunt drogati si alcooli...doar fumatori inraiti....pana sa interzica fumatul in curtea scolii, la pauza de la 12:20 se umplea terenul de sport de o ceata densa....serios!...acu toti se baga in baia de la etajul 1...din aripa veche...

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
anonim
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 12/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 12, 2009 12:16 pm    Titlul subiectului: cnmv Raspunde cu citat (quote)

invat in cnmv si dupa parerea mea profii sunt de treaba si nu sunt multi tocilari deci ilpoti considera un liceu de fite
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum