|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 3:26 pm |
|
|
pentru cei care colectioneaza am o groaza de timbre vechi si nu am ce face cu ele!!astept oferte!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 3:37 pm |
|
|
wow...intrebarea e: mai colectionaza cineva timbre? Pe vremuri se mai practicau astfel de activitati, dar in ultimul timp nu am mai auzit pe nimeni !
si vrei sa le vinzi sau le donezi?
apropo...mi-am adus aminte ! cand eram mic obisnuiam sa decupez imagini din reviste si carti si le colectionam ! Cred ca eram nebun  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 7:05 pm |
|
|
eu am multe rau!!eu as vrea sa le vand ca am auzit ca poti lua bani frumosi pe ele,si am din alea vechi!!!!daca nu se poate le dau asa!!  _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 12:59 am |
|
|
Eu abia am descoperit o colectie destul de diversa de timbre si as vrea sa fac schimb (am cateva dubluri foarte interesante).
Vreau sa aflu mai multe despre acest hobby si daca cineva are timbre si nu are ce face cu ele, v-as ruga sa mi le dati mie. Nu am de gand sa le vand sau asa ceva si cred ca e mai bine sa fie puse la pastrare decat sa se piarda. Multumesc anticipat!  _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
|
|
 |
juanita nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:54 am |
|
|
| Si eu am o groaza,colectionate de tata.....din nefericire majoritatea sunt deja stampilate....si eu as fi interesata de schimburi....de cumparat nu se pune pb.....ink nu dispun de sume necesare,,,,,,mai incolo poate... |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|