| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 10:15 am Titlul subiectului: Click (2006) |
|
|
Obișnuit, fiind cu modul de interpretare agresiv și totodată comic al lui Adam Sandler (vezi Happy Gilmore sau Big Daddy), am fost foarte surprins să-l văd jucând într-un rol serios și, pe alocuri, chiar tragic. Când m-am decis să văd Click, mă așteptam la un film de comedie la care o să râd cu lacrimi, presărat pe ici, pe colo cu elemente SF-istice. Așa s-a și întâmplat în primele 60 de minute ale filmului, însă spre sfârșit, Adam Sandler și-a arătat adevărata valoare, transmițând emoții puternice.
Click este și nu este un film obișnuit. Click vrea să ne trezească din monotonia rutinei de zi cu zi, să ne scoată capul din atâta muncă și să ne arate importanța familiei (sau consecințele neglijării acesteia). Mulți vor vedea în acest film decât o comedie fantastică. Trecând de "stratul" acesta, pus cu grijă să mascheze adevăratul mesaj al filmului, Click are profunzime. Această profunzime nu este dată numai de interpretarea unui singur actor (recte Adam Sandler), ci de toată familia personajului principal.
Tindeam să fiu dezamăgit, însă, de sfârșitul filmului, happy-end-ul acela clasic. Însă mai târziu mi-am dat seama că am venit să văd un film de Frank Coraci, nu de Martin Scorsese.
Per total, Click este un film la care ai să verși lacrimi, chit că-s de râs, chit că-s de tristețe. După cum am mai spus, acest film are esență, iar actorul din rolul principal dă dovadă de o seriozitate nemaiîntâlnită și ne arată o altă față a lui Adam Sandler. Una ce merită văzută. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut si eu filmul cu Adam Sandler si nu pot decat sa confirm cele spuse de tine Niraen...filmul ar trebui sa ne faca sa mai reflectam un pic asupra vietii noastre..sa invatam sa apreciem mai mult momentele petrecute alaturi de familie si de fiintele dragi noua ..sa nu ne mai lasam atat de acaparati de grijile cotidiene si de visurile la "gramezi mari de bani" pe care le vom face ...un film ce trebuie vazut  |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citind cele spuse de niraen, m-am simtit ca si cum as fi fost in fata televizorului, urmarind frumoasa emisiune "OMUL CARE ADUCE CARTEA" cu Dan C. Mihailescu in rolul princupal. Si m-a mai facut sa simt ceva. Si anume: DORINTA de a vedea neaparat frumosul film. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, interesant filmul ! imi plac filmele care te invata ceva , care te pun pe ganduri. Pe mine m-a pus pe ganduri , dar mi-a trecut repede ! Asa e, ar trebui sa apreciem mai mult pe cei dragi, dar stiti vorba aia...iti dai seama de importanta unei persoane sau a unui lucru abia dupa ce acea persoana sau lucru dispare  |
|
| Sus |
|
 |
Asteria nou venit

Data inscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hmm...Alex...jos palariutza pt cele scrise de tine..insa..total de acord Mie filmul mi s-a tragi-comic : adica hellllooo?? ai vazut ce viata duce caine ala?  _________________ Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Noi 25, 2006 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, a fost și funny, nu zic nu, însă având în vedere filmografia lui Adam Sandler până acum... cred că e sigur să afirm că a fost primul lui rol tragic. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Sam Dec 16, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma fratilor, dau cu cutia de gel de pamant in fata lui regizoru`. De mult n-am mai vazut film frumos ase. Niraene, fii mandru bre, caci din cauza spuselor tale am vazut filmu. Sar`na _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|