| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Film prost din punctul meu de vedere. Au făcut de râs o vedetă românească, Ghiță Mureșan. Mai multă lume îl cunoștea drept "diavol gotesc" decât Ghiță Mureșan, singurul român în NBA.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Film prost: Irish Jam.
Păcat totuși. Scenariul avea un potențial imens, însă l-au stricat în momentul în care Eddie Griffin a intrat pe scenă. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 3:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Ati vazut vreunu` "Ten `till noon"?.......Nu?..........Nici nu va recomand. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut si eu azi, dupa ce am tot asteptat ceva timp, "The Grimm Brothers". Din promo-ul pe care l-au facut HBO, chiar imi doream cu ardoare sa vad filmu, da` dupa ce s-a terminat, am busfnit intr-un mare ras. Distributia n-a fost una proasta... rau. Un Matt Damon intr-un rol ce nu i se potriveste sub nici-o forma si inca unu, in rolu lu frac`su pe care nu l-am retinut da-l stiu din alte filme. Oricum filmu` mi s-a parut unu` prost.(punct) _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
DaYanNaLuVvPufF membru

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 89
|
Trimis: Vin Oct 03, 2008 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Film mai prost de cat "Young pople fucking" nu am mai vazut de mult....Pur si simplu mi-am pierdut 90 de min din viata uitandu-ma la el./...bleah o porcarie!!! |
|
| Sus |
|
 |
|