Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cea mai proasta emisiune tv

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:30 pm    Titlul subiectului: Cea mai proasta emisiune tv Raspunde cu citat (quote)

dragi colegi forumisti, am "una grea pentru voi" Laughing . Care este cea mai proasta emisiune de la tv ? Este greu de ales, pentru ca majoritatea emisiunilor sunt proaste..Hmm..eu zic ca cea cu Dan Diaconescu este una dintre cele mai proasta, voi ce credeti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"Bună ziua bine ați venit la Dan Diaconescu În Direct o emisiune cu și despre senzațional în seara asta avem un caz senzațional numai la zero teve rămâneți cu noi e un caz senzațional la Dan Diaconescu în direct" Laughing Laughing Laughing

Tind să fiu de acord cu Cornel, dar eu zic că emisiunile de genul Ziua Judecății sau Surprize Surprize dăunează rău intelectului. Laughing Laughing Laughing
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai auzisem de o emisiune "Sa-ti pup mana mama" sau asa ceva Laughing ..pe B1 Tv. Adevarul ca televiziunile astea stiu cum sa atraga telespectatorii de peste 40 de ani cu astfel de emisiuni.
Inca o emisiune extrem de proasta ar fi aia cu monica si columbeanu sau columbanu..cum naiba ii zice Laughing
Sus
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Sam Oct 21, 2006 1:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cornel a scris:

Inca o emisiune extrem de proasta ar fi aia cu monica si columbeanu sau columbanu..cum naiba ii zice Laughing

No Comment cică i-ar zice. Și chiar că. NO COMMENT! Laughing
Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este greu , in loc sa facem un top al celor mai proaste emisiuni, mai bine faceam unul al emisiunilor bune pentru ca sunt mai putine Laughing .
Una dintre emisiunile pe care le consider eu bune este "Nasu" .
Emisiuni proaste : "Schimb de mame" , "Duminica in familie" etc.
Sus
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Emisiuni proaste sunt multe,unele care sunt peniblie sunt "Tradati in dragoste", "Din dragoste", "Schimb de mame", si ar mai fi emisiunea aceea de la Antena 1 cu Dan Negru dar nu am idee cum se numeste.Si bineinteles lista ar continua pt ca sunt f multe emisiuni proaste, din pacate. Sad
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aveti dreptate voi toti cu emisiunile acestea..sunt incredibil de proaste..dar este vina tot a romanului de rand care vizioneaza si participa in nestire la astfel de comicarii de emisiuni...astfel de emisiuni sunt incurajate de miile de oameni care se uita la ele...asa ca producatorii de ce sa renunte la o sursa de venit destul de frumusi Question Exclamation Rolling Eyes ca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din dragoste la rusi - acum nu stiu cat e de real , dar sper sa pateasca si Mircea Radu la fel. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

"schimb de mame" !!...de ce? ptr ca e cel ma bun motiv sa iti inseli sotia...cum dracu poate sa doarma un sot in pat cu o straina?...sau viceversa?...asta nu e tradare?....

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 9:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici ai dreptate, dar ai vazut ca de obicei una din mame ar eo gramada de bani si provine dintr-o familie instarita, iar cealalta e de prin nu stiu ce sat, are presuri pe pereti si toaleta afara . Ii e cam greu barbatul bogat din vila sa "petreaca noaptea " cu tanti Tanta din deal . Parerea mea Very Happy . Plus ca...ala are vila si are o gramada de camere..deci are unde sa doarma Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum