| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 3:30 pm Titlul subiectului: Cea mai proasta emisiune tv |
|
|
dragi colegi forumisti, am "una grea pentru voi" . Care este cea mai proasta emisiune de la tv ? Este greu de ales, pentru ca majoritatea emisiunilor sunt proaste..Hmm..eu zic ca cea cu Dan Diaconescu este una dintre cele mai proasta, voi ce credeti? |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Bună ziua bine ați venit la Dan Diaconescu În Direct o emisiune cu și despre senzațional în seara asta avem un caz senzațional numai la zero teve rămâneți cu noi e un caz senzațional la Dan Diaconescu în direct"
Tind să fiu de acord cu Cornel, dar eu zic că emisiunile de genul Ziua Judecății sau Surprize Surprize dăunează rău intelectului.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
mai auzisem de o emisiune "Sa-ti pup mana mama" sau asa ceva ..pe B1 Tv. Adevarul ca televiziunile astea stiu cum sa atraga telespectatorii de peste 40 de ani cu astfel de emisiuni.
Inca o emisiune extrem de proasta ar fi aia cu monica si columbeanu sau columbanu..cum naiba ii zice  |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Oct 21, 2006 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cornel a scris: |
Inca o emisiune extrem de proasta ar fi aia cu monica si columbeanu sau columbanu..cum naiba ii zice  |
No Comment cică i-ar zice. Și chiar că. NO COMMENT!  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
este greu , in loc sa facem un top al celor mai proaste emisiuni, mai bine faceam unul al emisiunilor bune pentru ca sunt mai putine .
Una dintre emisiunile pe care le consider eu bune este "Nasu" .
Emisiuni proaste : "Schimb de mame" , "Duminica in familie" etc. |
|
| Sus |
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Emisiuni proaste sunt multe,unele care sunt peniblie sunt "Tradati in dragoste", "Din dragoste", "Schimb de mame", si ar mai fi emisiunea aceea de la Antena 1 cu Dan Negru dar nu am idee cum se numeste.Si bineinteles lista ar continua pt ca sunt f multe emisiuni proaste, din pacate.  |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
aveti dreptate voi toti cu emisiunile acestea..sunt incredibil de proaste..dar este vina tot a romanului de rand care vizioneaza si participa in nestire la astfel de comicarii de emisiuni...astfel de emisiuni sunt incurajate de miile de oameni care se uita la ele...asa ca producatorii de ce sa renunte la o sursa de venit destul de frumusi ca |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
din dragoste la rusi - acum nu stiu cat e de real , dar sper sa pateasca si Mircea Radu la fel.  |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
"schimb de mame" !!...de ce? ptr ca e cel ma bun motiv sa iti inseli sotia...cum dracu poate sa doarma un sot in pat cu o straina?...sau viceversa?...asta nu e tradare?.... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
aici ai dreptate, dar ai vazut ca de obicei una din mame ar eo gramada de bani si provine dintr-o familie instarita, iar cealalta e de prin nu stiu ce sat, are presuri pe pereti si toaleta afara . Ii e cam greu barbatul bogat din vila sa "petreaca noaptea " cu tanti Tanta din deal . Parerea mea . Plus ca...ala are vila si are o gramada de camere..deci are unde sa doarma  |
|
| Sus |
|
 |
|