|
Prahova Online
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 1:29 pm Titlul subiectului: Ce spun *EI* de Ziua României |
|
|
Na că am pus mâna pe ID-urile de Yahoo! Messenger al celor mai mari VIP-uri din România (fără Silviu Brucan cu care am vorbit prin G-Talk, singurul IM cu acoperire in Iad) - i-am băgat într-un grup și le-am dat un mass message cu întrebarea: "Ce reprezinta 1 Decembrie pentru tine?"
Raspunsurile au apărut cu întârziere, d-abia azi, că l-am așteptat pe Becali să-și aducă experți din State să-l logheze pe Yahoo! Messenger.
Gigi Becali: unu decembre reprezinta ziuaromaniei si romanilor din romania si dinafara ei si ziua tuturor persoanelor care se numeste unu decembrie ma-nteleeeegi?
Marko Bella: Zioua de dinointe de keto decem-BRI-e...
Fizz: dk nu Romania, atunci CE? Apropo, imi dati ceva bani ca am zis asta, nu?
Silviu Brucan: O zi ca oricare alta, ca doar nu-i 23 August...
Marian Vanghelie: Pentru mine 1 Decembrie, este ziua mea, ca roman din Romania, si ziua celorlalturi romanii din Romaniia!
Zoso: Inca o zi in care nu sunt citat ca sursa!!!11!!!
Cleopatra Stratan: ink o zy in kr nu a venyt ghytza la portytza lol glumeam vreau sa par draguta )))
Ion Mihai Pacepa: Cum ati dat de mine???
Florin Piersic: Sãț zic io o poveste mã michiduță măăă... făcu Nicolaescu un film măăăă (...) deci îmi place... îmi place mă unu decembriele ăsta măăă!
Adrian Nastase: O zi in care procurorii si-au luat liber!
Mos Craciun: Nu prea cunosc Romania - nu prea vizitez tara aia in ajun (nu sunt prea multi oameni cuminti acolo, dar nu mai zi la nimeni!)... HO HO HO!
Oana Zavoranu: Ziua in care imi bag **** in maica-mea ****-o-n gura s-o *** de ***** ordinara si ticaloasa nenorocita!
Silviu Prigoana: Ziua Romanilor si ziua in care m-am indragostit de Adriana!
Adriana Bahmuteanu: La multi ani romanilor in primul rand si fi-ti pe faza la emisiunea mea de pe OTV, si pe 1 Decembrie am pus actele de divort cu bestia aia ticaloasa cu picior de sticla si ochi de lemn!
Robert Turcescu: Bila alba pentru 1 si bila neagra pentru Decembrie... imi place cifra 1, dar in Decembrie am fost maltratat sexual acum 30 de ani, fapt care m-a impins catre jurnalism... deci doua bile negre pentru Decembrie.
Mircea Badea: Scoate banu Voiculescule, scoate banu! S-a terminat noiembrie! Salariul! Scoate Banu!
Ion Cristoiu: Deci ascultatshi la mine, ca shle va zic eu e important, deci, la multshi ani Romania shli tuturor romanilor.
Corneliu Vadim Tudor: La multi ani Ion, Gheorghe, Romania si Romanilor in primul rand; restul la plutonul de executie dom'le! Pai cum se poate ca Marko Bella sa trimita o coroana? Este o blasfemie!
Stefan Banica Jr.: Nu stiu ce sa zic, oameni buni... pot sa o sun pe Andreea sa imi dicteze? Chiar nu, oameni buni... nu stiu... nu vreau sa par nesimtit, sa deranjez... nu stiu. La multi... nu stiu... oameni buni
George Pruteanu: Nu-ti voi raspunde la intrebare, cand ai de gand sa inlocuieste cifrele in fraze cu, cuvinte, atunci mai vorbim - cand scrii Unu Decembrie da-mi un BUZZ!!! si-ti raspund.
Nicolae Guta: Dedic ziua romaniei in special tarii mele si tuturor musafirilor din ea SA CURGA CU ALCOOOL VEEEREEEEEEEE! Aoleu, stai ca nu pot sa tip ca mau operat astia la nas si nu pot sa cant! Aoleeeeeu, nasuuu meeeeeeeu!
Țin să mulțumesc staff-ului de la Yahoo! pentru trimiterea celor doi experți în criptologie și încă 6 experți în logare pe Yahoo! Messenger la domnul Becali. Fără ei, n-aș fi putut să obțin răspunsul de la dumnealui.
PS: Dacă mai are cineva ID-uri ale persoanelor importante din România, să nu ezite să posteze răspunsul lor la întrebarea de mai sus. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
| |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Traian Basexcu(udrea): 1 decembrie a fost, tin sa precizez, ziua cand am vandut prima nava...haha..adica am facut primul ban..prin '90...
Calin Popescu Tariceanu: paaai, da...eu..aa...in '79 am luat ptr prima data parte intr-o prezentare de moda, ca principal manechin...aaaa...iar in '90, din salariul meu, mi-am luat prima harley _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|