| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Sisteme de operare preferate |
| Linux |
|
40% |
[ 2 ] |
| Windows |
|
60% |
[ 3 ] |
| Mac |
|
0% |
[ 0 ] |
| Altul |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ce-i ăla sitem de operare? o_O |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 5 |
|
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 2:32 pm Titlul subiectului: Ce sistem de operare folosiți? |
|
|
Ce vă sălăsluiește pe bestia de calculator, oameni buni? Sunteți Windows-junkie sau preferați prea-deschisul Linux? Sau poate înotați în bănet și dețineți un Mac?
Eu sunt modest, am Linux-ul (distribuția Kubuntu), care e foarte bun, nema crash-uri și am suport tehnic 24/24 (chiar dacă n-am nevoie, dar e bine că există). Nu mai folosesc Windows-ul de ceva vreme din cauza bug-urilor, a crash-uriler persistente și a inflexibilității. Prefer Linux-ul pentru că e open-source, pot să-i văd și să-i modific măruntaiele după bunu-mi plac.
PS: Motivați-vă alegerile! _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
fire conservatoare, raman la windows - usor de folosit si pentru fraieri ca mine:) _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt pe Windows..as vrea sa trec pe Linux, dar nu sunt inca sigur. _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Strutz nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007 Mesaje: 14 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
din aceleasi motiva ca niaren eu am trecut la linux. va propun madriva 2007. usor, bun, interfata grafica atractiva. sau ubuntu/kubuntu datorita suportului si comunitati vaste de care beneficiaza. ( plus ca pe linux esti in sigurata totala fata de virusi si pe internet) _________________ prostia devine un nou standard |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mandriva e mare mâncător de hardware, la fel ca Fedora, dacă nu mă înșeală memoria. Eu am Kubuntu la zi și sunt foarte mulțumit de el. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Strutz nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007 Mesaje: 14 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
http://forum.chip.ro/showthread.php?t=56859 aici gasiti un tutorial despre ce distributie de linux sa folositi ... (scuze pt adresa kilometrica)  _________________ prostia devine un nou standard |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hah! La al doilea test mi-a ieșit Debian, dar zicea că am calculatorul prea "încet" pentru a-l rula.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|