| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Dec 24, 2007 12:14 pm Titlul subiectului: Ce punem pe masa de sarbatori? |
|
|
Asa cum Dom` Sef a deschis un alt topic despre cadoaie de Craciun, mi-am permis sa deschid si eu un topic nou despre ce "bagam la ramazan" in perioada asta a anului. Asa ca... va intreb... Ce gatiti sau ce va gateste mamica in perioada asta? Si, ca sa incep eu... mamaia pregateste multe preparate din porcuş, da` mai pregateste si arhicunoscutele prajituri... felurite. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Mie Dec 26, 2007 5:51 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 1:33 am Titlul subiectului: |
|
|
bine ca ai acoperit tu tot meniul:mancaruri din porcut si felurite prajituri?..eu ce mai trebuie sa zic:fructe multe si bauturi racoritoare..si gata..am incheiat  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Dec 26, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
eu anul acesat am incercat sa fiu cat mai cumpatat in ceea ce priveste haleala, desi l-am taiat pe porcu ' (respectand normele UE) , n-am pus gura pe sorici si am mancat cat mai putina carne. Din pacate am scapat ieri la sarmale, dar n-am mancat mai mult de 7 (in tinerete mancam 12 fara probleme ).
Prajituri n-am avut in afara de cele un tort cumparat si alte cateva uscaturi..poate e mai bine asa  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|