| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 2:06 pm Titlul subiectului: Ce mai promite conducerea orasului Ploiesti |
|
|
In ultimul timp din ce in ce mai multe autoritai locale isi fac aparitia pe la TV si promit verzi si uscate..chiar astazi am urmarit o emisiune cu si depre "traversarea cu piciorul a zonelor verzi"...unde stimabilii consilieri ameninta cu amenzi intre 100- 1500 RON a distrugerii spatiilor verzi...dar oare va tine seama cineva de aceste lucruri?Sau mai bine zis se va ocupa cineva sa aplice aceste amenzi?...eu una nu cred...aceste vorbe vor ramane ca si multe altele la stadiul de simple vorbe  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chestia cu călcarea pe iarbă ar trebui să fie evitată în primul rând de bun simț. Da' ce zic eu aici? Ce-i aia?
Promisiuni sunt peste tot, Lizuk, promit guvernanții marea cu sarea și nu ridică nici un deget să schimbe ceva.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e adevarat ! Eu zic ca o sa se aplice ! Daca un jandarm te vede pe tine ca ai calcat putin pe iarba sau stai pe o banca in mod "indecent" in iei imediat amenda. Insa ei ca jandarmi au voie sa scuipe pe jos seminte sau sa calce pe iarba fara nici o rusine.
Anu' trecut vazusem pe la sala niste jandarmi care stateau pe banca si spargeau nuci  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | Anu' trecut vazusem pe la sala niste jandarmi care stateau pe banca si spargeau nuci  |
Dude, asta-i o activitate intelectuală, jeez. Mai citește și tu.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
exercitiu: stati 20 de min in parcul nichita stanescu si numarati cati trec pe iarba....sunt peste 7...de fiecare data...si 6 sunt tigani care crec de-a curmezisul sau cum vrea adidasul lui....  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|