| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 5:45 pm Titlul subiectului: Cand v-ar fi placut sa traiti? |
|
|
Cand v-ar fi placut sa va nasteti?...si cum credeti ca ar fi fost viata voastra?...
Eu unul imi doresc sa ma fi nascut in 1910...la 8 anisori prindeam Marea Unire...As fi prin Bucurestiul interbelic cu toate balurile si seratele sale...Ma gandesc la Eliade, la Rebreanu si Camil Petrescu, si nu sa se paote sa nu imi zboare gandul la o noapte cu prietenii la "Corso" sau la o dragoste printr-un apartament pe Magheru...sau la o parada militara, in apropierea familiei Regale. Sunt sigur ca m-as fi inscris in Miscarea Legionara si ca as fi facut puscarie...Nu cred ca as fi fost omorat in anii 30. Mai cred si ca dupa ianuarie 1941 as fi fost incadrat in batalioanele 900-904 si trimis pe frontul de est. Ce imi tresalta inima imaginandu-ma luptand, in armata Romana, si alaturi de Werhmacht, impotriva sobolanilor rosii, pentru dezrobirea Basarabiei si Bucovinei, si pentru "nimicirea dusmanului de la rasarit" (Ion Antonescu, ordinul de lupta din 22 iunie 1941). Daca nu as fi murit acolo, m-as fi intors in tara (decorat cu "Cruciada impotrva comunismului" - acordata tuturor soldatilor de pe frontul de esti, indiferent de pozitia ierarhica) si m-as fi inscris in Rezistenta anticomunista. Cred ca atunci as fi murit: intre 1950 - 1952. Ori in lupta, ori executat dupa un simulacru de proces...Ce vremuri...
Ia sa ascult si visele voastre  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cândva prin mileniul doi î.Hr. în Egiptul Antic. O perioadă extraordinară a rasei umane, plină de mistere, misticism și personaje cel puțin interesante. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai detaliaza...ce ai fi vrut sa fii, cum ar fi fost viata dumitale...publicul vrea mai mult  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Sam Ian 13, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, as fi vrut sa fiu consilierul lui Ramses I. In Egiptul Antic, consilierii stiau tot ce se misca in regat, toate relatiile interne si externe, istoria ascunsa a regatului, cele mai noi descoperiri, si multe altele. De ce Ramses I? Atunci a fost perioada de inflorire a Egiptului Antic, denumita si Noul Regat. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
hmmm....poate prin 1600 si ceva, prin Franta, as fi vrut sa il intalnesc pe Ludovic al IX- lea, banuiesc ca nu degeaba i se spunea ''Regele Soare''.
Am vazut mai multe filme despre Franta, din perioada aceea si mi-a placut vestimentatia dar si arhitectura, tinand cont ca imensele palate de la Versailles dateaza inca de pe atunci. _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
hehe...cam nasol in antichitate si in perioada medievala...fara utilitati si cu o speranta de viata cat speranta de viata a constitutiei europene... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
pai sa traiesc putin si bine ( ma rog aproape bine). _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte putin si bine?  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
ai mai, ca-mi spulberi visele...as putea fi si un caz fericit,sa nu ma atinga nici o boala si sa ating frumoasa varsta de 40 de ani:P _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:34 am Titlul subiectului: |
|
|
bine, dar ramane problema cea mai arzatoare:...nu buda normala, nu dus cat de cat?  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Anathema membru

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
da, stiu ca aia nici macar in palate nu aveau buda  _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Apăi la ce-ți trebuie budă? Nu-ți ajunge o gaură săpată cu hărnicie în pământ? Asta evident, dacă există măcar.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo de traiul in palate prin 1600..am vazut un documentar pe discovery despre nobilimea franceza...lumea in acea vreme nu prea se spala pt ca aveau impresia ca daca se spala prea des se imbolnavesc mai repede(de aceea ei au inventat parfumurile pt a scapa de mirosurile rele ),iar doamnele si domnii purtau frumoasele lor peruci pline de lighioane...paduchi si alte vietati dragute...iar pt a avea tenul alb se dadeau cu un fel de var pe fata ...solutie care numai bine nu le facea la ten...in plus sa nu mai zic de corsetele in care se starngeau de-si deformau coastele ....cat despre buda..isi faceau nevoile in olite pe care le luau servitorii si le aruncau  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ca o mica completare a ceea ce a zis lizuk, pe langa varul de dat pe fata, foloseau ventuze pentru a suge sangele si a lasa pielea alba...ca mai lesina cate-o domnita...asta e, sufera baba la frumusete...
parca reginele din sec 17 spuneau ca sunt foarte curate ptr ca isi fac baia anuala,nu?... _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai întrebi de ce nu-mi place perioada aia?
Dar, fraților, în viitor ce-are? Pe-o colonie de pe-un Marte terraformat sau un Jupiter curat?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|