| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu crezi că ar fi fost prea multă informație de asimilat?
Eu aș fi dorit să trăiesc alături de maiași sau azteci. _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
habar n-am. dar parca imi place ideea de a fi dezintegrat de atata informatie...
apropo de maiasi - a trecut anul in care ziceau ei ca o sa se sfarseasca lumea?..ca stiu ca era 2000 si ceva...cine-stie, poate 2007  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
Tudor nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007 Mesaje: 45 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
2012 e anul de care vorbesc ei (si din pacate, nu doar ei)
Oricum, sunt convins ca nicio previziune nu poate spune cand va fi sfarsitul lumii. Si, in plus, chestia asta e relativa. Lumea nu are un sfarsit, poate doar rasa umana sa dispara, dar Universul asta nu pleaca nicaieri.
Si in plus, conform teoriei proprii, nu poti sti ca e sfarsitul lumii decat daca e foarte violent si plin de evenimente, inainte de zvacnirea finala a vietii. Dar asta e alta poveste.
Mi-ar placea sa traiesc cate 5 ani in fiecare suta de ani, pana in prezent. Dar sigur as innebuni, asa ca: PAS, totusi! _________________ Cantitatea de inteligență este constantă pe pământ; populația este în continuă creștere. |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amu, ma scuzati ca intervin pe ne pusa masa, da` io zic ca era mai "misto" sa nu ma fi nascut. Cred ar fi fost mai bine pt foarte multa lume
Puteti sa va intoarceti la ceea ce faceati! _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Amu, ma scuzati ca intervin pe ne pusa masa, da` io zic ca era mai "misto" sa nu ma fi nascut. Cred ar fi fost mai bine pt foarte multa lume
|
Dacă tu zici.
Anyway, cine-ar fi vrut să se nască și să supraviețuiască în neolitic? Eh?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa zicem ca ar fi fost mai bine in neolitic, dar as fi preferat Jurasic-u(nu stiu cum se scrie exact), pt as fi fost mancat repede de dinozauri  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as fi vrut sa fi trait in neolitic - cu siguranta misticismul si religiozitatea ar fi fost cu totul altfel decat le cunoastem noi. dar tot e nasol - neoliticii n-aveau buda faina  _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-aveți, frați muritori, cu buda?  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
hmm, eu as fi vrut sa traiesc in viitor Suna cam idiot, nu? Ma gandesc ca masinile nu mai circula pe strazi, ci pe sus, m-as teleporta fata probleme intr-un loc anume daca ma grabesc..as avea niste roboti care sa-mi faca curatenie prin camera..etc.  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te uiți prea mult la filme.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
sefu, dar te-ai mai simti om, in acel viitor?.. _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
|
| Sus |
|
 |
djl nou venit

Data inscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 18 Locatie: București
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-ar plăcea să mă fi născut undeva prin 1932-1935. Să mai prind epoca jazz, Golden age off Rock and Roll, lupta pentru drepturile civile și drepturile femeii.
Sau să mă fi născut în aceaiși perioadă în România, dar să nu ajung arestat de Securitate sau ucis de vre-un bombardament (am avut rude omorâte de bombardamentele americane în '44).  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| LucianV a scris: | | sefu, dar te-ai mai simti om, in acel viitor?.. |
pai nu stiu, ramane de vazut in momentul acela. Poate imi place ..poate dupa un timp ma plictisesc de teleportat si o iau pe jos. _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | LucianV a scris: | | sefu, dar te-ai mai simti om, in acel viitor?.. |
pai nu stiu, ramane de vazut in momentul acela. Poate imi place ..poate dupa un timp ma plictisesc de teleportat si o iau pe jos. |
Asta, desigur dacă mai ai cum s-o iei pe jos. Sau dacă mai ai pe ce jos s-o iei.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
|