| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:44 pm |
|
|
campionat de fifa 2005 care doreste sa scrie pe forum si discutam detaliile!!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 6:11 pm |
|
|
Topic idiot, fără nici o noimă. Știi, de obicei se dau detalii. Ce, cum, unde, de ce, cine, etc.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 7:09 pm |
|
|
nu te inteleg daca nu-ti convine nu-l baga in seama si vezi de treaba ta!!!eu nu m-am luat vreodata de vreun topic sau ceva de al tau!!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 7:17 pm |
|
|
bun, sunt de acord cu Cristy ! mai intai sa adunam ceva lume si apoi stabilim detaliile si regulile !
Eu m-am inscris! 8)
ps: Niraen, tu esti moderator ! te rog nu sa-ti masori cuvintelele ! citeste regulamentul ! daca toti folosim cuvinte precum idiot, prost..etc . ar iesii o mare varza. Ai zis ca topicul e idiot..dar puteai sa folosesti alte cuvinte _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Sam Ian 27, 2007 5:22 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Adryano nou venit

Data inscrierii: 24/Ian/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 7:48 pm |
|
|
| Vreau sa ma inscriu in campionat! ID alexandru_adrian46! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 9:23 pm |
|
|
in afara de tine si cristy , mai am pe cineva dispus sa joace in campionat. Totusi trebuie sa strangem ceva persoane . intre timp te contactez pe messenger si ne mai antrenam  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
laur nou venit

Data inscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Ian 27, 2007 4:45 pm |
|
|
| ma inscriu si eu in campionat !!! asta e id meu de messenger laur3ntiu_92 care vrea sa facem un fifa sa intre pe mine!!! |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Ian 27, 2007 9:05 pm |
|
|
laur, ai cinșpe anișori? _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 10:01 am |
|
|
aici nu conteaza varsta, conteaza sa cunosti cum se joaca bine FIFA. Deci vad ca se mai strange lume...oricum antrenati-va baieti  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 11:38 am |
|
|
| LucianV a scris: | | laur, ai cinșpe anișori? |
Eu la cinșpe ani mă jucam Starcraft pe BattleNET cu filipinezii. :lol:
Dar noah, în ce constă campionatul aista? _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 12:28 am |
|
|
pai trebuie sa ne adunam 8 persoane, apoi raman 4...apoi 2...si apoi campionul. Campionul o sa castige admiratia intregului judet  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
cristy membru

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 1:01 am |
|
|
Eu zic totusi sa organizam un mic campionat doar astia care suntem pana acuma sa vedem cum merge treaba !!ce parere aveti? _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:43 am |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | Campionul o sa castige admiratia intregului judet  |
Pentru un amărât de FIFA? Nici măcar nu-i deajuns să aprindă câțiva neuroni jocul ăsta.
Un Starcraft cine-i dispus să facă?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:26 am |
|
|
| Niraen a scris: | | Domnu' Sef a scris: | Campionul o sa castige admiratia intregului judet  |
Pentru un amărât de FIFA? Nici măcar nu-i deajuns să aprindă câțiva neuroni jocul ăsta.
Un Starcraft cine-i dispus să facă?  |
de ce tot ce faci, trebuie sa-ti aprinde neuroni? Mie imi place fotbalul, deci fiffa ma distreaza , spune ca nu te pricepi la fifa...nu ca nu-ti aprinde neuroni
Cristy - eu spuneam sa mai asteptam putin pentru sunt si super ocupat in perioada asta, hai sa mai asteptam cateva zile, sa vedem cum merge treaba  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Adryano nou venit

Data inscrierii: 24/Ian/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Sam Feb 10, 2007 8:54 pm |
|
|
| salut! daca vreti mai pot face eu rost de cativa jucatori...nu chiar buni dar conteaza sa ne simtim bine! |
|
|
|
 |
|