| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: Calendarului Pirelli 2007 |
|
|
Sophia Loren, sexy la 71 de ani. Aceasta este principala atractie a Calendarului Pirelli 2007, una dintre cele mai apreciate publicatii anuale care au legatura cu domeniul auto. Pentru a vedea pozele cu ea si alte frumuseti :http://www.automarket.ro/stiri/calendarul-pirelli-2007-1203.html  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu, am vazut niste imagini de pe vremea cand ince sa mai faceau pozele si am ramas placut surprin sa vad o "baba" ca se tine bine la aceasta varsta. Oricum, nota zece petru chirurgu plastician. Cat despre calendar,nu cre` ca ma va interesea sa-l vaz, deoarece nu mai dau eu in vant dupa astfel de activitati. Who am i kiddin`?? D`abia astept sa-mi clatesc ochii cu frumusetile acelea _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 474 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
grrrrr....vorba lu florin chilian : "cele mai bune femei sunt de varsta a 3a, a 4a si a 5a - daca mai respira" _________________ Istoria Ploiestiului - www.republicaploiesti.net
Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
| Sus |
|
 |
|