| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 5:20 pm Titlul subiectului: Buzau-elevii merg cu caruta la scoala |
|
|
Intr-un sat de langa Buzau 13 copii sunt nevoiti sa se trezesca foarte de dimineata pentru a putea ajunge la scoala,iar pentru a ajunge acolo sunt nevoiti sa mearga cu o caruta neacoperita,indurand frigul iernii...dar copii sunt dornici de a invata si indura aceste inconveniente....in schimb copilasii care tariesc in oras si dispun toate facilitatile fac multe mofturi inainte de a merge la scoala...  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| da, am vazut si eu la stiri . Ce sa spun , eu zic ca suntem pregatititi sa intram in Uniunea Europeana. |
|
| Sus |
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Noi 11, 2006 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| dragi colegi, nu este asa de rau precum pare. Copii au promisiuni ca mijlocul lor de transport va fi acoperit cu o copertina. |
|
| Sus |
|
 |
popamadalin nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ma gindesc ca nu e singurul sat din romania.. unde se intimpla asta!!! |
|
| Sus |
|
 |
user nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 21
|
Trimis: Dum Dec 03, 2006 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
dar ma gandesc si eu la altceva ! Intr-un fel pe perioada de vara copiii aceea sunt norocosi pentru ca merg cu caruta . E mai bine cu caruta decat de un 30 super aglomerat , unde in cele mai multe zile intalnesti oameni cu mirosuri specifice ! Deci eu sunt pentru introducerea carutelor pe timp de vara !  |
|
| Sus |
|
 |
|