Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Buzau-elevii merg cu caruta la scoala

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Buzau-elevii merg cu caruta la scoala Raspunde cu citat (quote)

Intr-un sat de langa Buzau 13 copii sunt nevoiti sa se trezesca foarte de dimineata pentru a putea ajunge la scoala,iar pentru a ajunge acolo sunt nevoiti sa mearga cu o caruta neacoperita,indurand frigul iernii...dar copii sunt dornici de a invata si indura aceste inconveniente....in schimb copilasii care tariesc in oras si dispun toate facilitatile fac multe mofturi inainte de a merge la scoala... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 9:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, am vazut si eu la stiri . Ce sa spun , eu zic ca suntem pregatititi sa intram in Uniunea Europeana.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 11, 2006 9:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dragi colegi, nu este asa de rau precum pare. Copii au promisiuni ca mijlocul lor de transport va fi acoperit cu o copertina.
Sus
popamadalin
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 1:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma gindesc ca nu e singurul sat din romania.. unde se intimpla asta!!!
Sus
user
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar ma gandesc si eu la altceva ! Intr-un fel pe perioada de vara copiii aceea sunt norocosi pentru ca merg cu caruta . E mai bine cu caruta decat de un 30 super aglomerat , unde in cele mai multe zile intalnesti oameni cu mirosuri specifice ! Deci eu sunt pentru introducerea carutelor pe timp de vara ! Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum