| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 8:10 pm Titlul subiectului: Bucate de Paste - ce mancaruri pregatim pentru Paste? |
|
|
Pentru multi dintre noi o sarbatoare precum Pastele inseamna mancare si bautura din belsiug ..asa s-a invatat romanul ! Anul acesta vreau sa cred ca nu o sa mai exagerez cu mancatul , dar totusi hai sa vedem cam ce mancati voi de Paste !
Va spun din prima ca eu n-am mancat niciodata carne de miel sau oaie si nici nu cred ca o sa mananc vrea curand ! Pierd ceva ?
La mine acasa mancarea de baza fie ca e Paste , fie ca e Craciunul sunt sarmalele, dar sarmale mai bune ca la mine acasa nu gasiti . Oua rosii , dar rosii sa fie , nu suport ouale verzi, albastre sau de alte culoare..nu stiu de ce .
Clar ca cozonacii n-am cum sa lipseasca de pe masa si nici un vin care sa mearga cu sarmalele !
Cam asta se mananca pe la mien acasa..astept sa-mi spuneti si voi ce bucate pregatiti pentru sarbatoarea de Paste  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca in fiecare an romanii se pregatesc sa dea iama prin magazine si sa sa-si goleasca portofelele.Tot mai comozi din fire,romanii prefera sa cumpere bucatele de Paste din supermarketuri,incepand de la cozonaci,miel si terminand cu nelipsitele oua rosii.
Si daca tot vorbeam de Paste ,vremea se anunta frumoasa in aceasta zi sfanta..voi cum aveti de gand sa o sarbatoriti? _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca-i frumos s-ar putea sa ies pana la magazin sa-mi iau paine. Nu de alta da` trebuiesc si oulele alea mancate cu ceva, nu?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca Pastele este o sarbatoare care trebuie petrecuta in familie..cu siguranta nu e un prilej de plecat pe la munte sau la mare cu prietenii si slujba din nopatea de inviere nu e un prilej ca unii dintre noi sa mearga la biserica beti si sa faca "paranghelie"  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aici ai dreptate dom` sef. Chiar daca nu sunt eu un credincios inarit (sunt ateu de fapt) cred ca sarbatoarea asta trebe sarbatorita in familie. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru a face cunoscute bucatele romanesti,reprezentantii Institutului Cultural Roman (ICR) Viena au trimis peste 1.500 de felicitari electronice de Paste ce contin informatii despre post, oua incondeiate sau Noaptea de inviere, dar si retete de bors de miel, drob sau pasca. ..asa ca sa stie si strainul cum se manaca romaneste  _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Apr 14, 2007 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo la cultul roman!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|