| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Mar 05, 2007 1:53 pm |
|
|
Dupa titlu, e clar ca o sa prezinte un mare interes pentru mine.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Mar 06, 2007 8:18 am |
|
|
apai nu stiu daca asa se traduce, dar asa am tradus eu . Abia astept si eu filmul..nu de alta , dar sunt curios cat de porcarie e ! Evident dupa numele pe care il are se anunta o mare porcarie ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 6:35 pm |
|
|
pai nici nu m-am luat dupa traducerea ta, m-am luat dupa aia in engleza; si cum spuneam, abia astept premiera fimului  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 8:59 pm |
|
|
nu stiu daca ai apucat sa vezi filmul, dar am vazut eu inceputul si e incredibil de prost n-am rezistat nici 5 minute _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 10:58 pm |
|
|
Dom` Sef, pana la urma l-ai vazut pan` la sfarsit? Cum s-a terminat? Au omorat oile sau au preluat alea controlu` asupra Terrei?
OFF TOPIC: Am 400 de posturi! Mai am putin si trec de Niraen... care n-a mai postat de vreo juma de an.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 11:13 pm |
|
|
nu l-am vazut pana al sfarsit pt n-am rezistat prostiei !
offtopic: am auzit ca niraen a fugit prin tari straine ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 11:18 pm |
|
|
OFF TOPIC: N-a fugit dom`le, a plecat pe cai legale in Italia, ca sa-i poata fi aproape tatalui lui. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|