Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am scapat de armata !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 6:49 pm    Titlul subiectului: Am scapat de armata ! Raspunde cu citat (quote)

Unul din lucrurile bune pe care le-a adus intrarea in Uniunea Europeana a fost eliminarea obligativitatii efectuarii stagiului militar ! Laughing
Si cand ma gandesc ca am scapat de armata pentru ca sunt student imi vine sa spun ca imi place la facultate Rolling Eyes
Credeti ca o sa se inghesuie lumea sa se angajeze in cadrul armatei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 11:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar e un lucru bun faptul ca nu mai e obligatorie armata.Iar daca o sa se plateasca bine, si cred ca asa o sa fie, cred ca vor fi multi cei care se vor baga...insa nu stiu cati vor fi acceptati Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am văzut mai deunăzi un reportaj la TV despre armată. Dacă ați vedea ce soldați are armata română, v-ați lua cu mâinile de cap. Laughing Laughing Păi când a zis săracu' sergent "Prezentați arm'!" să-i fi văzut p-ăia până au scos armele, până s-au uitat la ele, până s-au scobit în nas... ohoooo! Laughing

Acuma or să se înscrie în cadrul armatei doar cei care încă mai cred că ești șmecher dacă faci așa, cei care vor să facă o carieră din asta sau cei ce nu agreează facultatea. Laughing
Strutz
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

armata este una din cele mai importante institutii ale statului 9 daca nu cea mai importanta) ! armate reprezinta un prag in viata unui barbat . eu vreau sa intru in armata , chiar daca nu ca soldat cica inginer militar eu respect pe toti ce care au ales cariera militara, decat un vagabond si un smecher pe starada eu zic ca e mai bine sa fie dusi undeva si invatat umilinta, si discuiplina, si mai si primeste un salariu frumos( un nespalat cu 10 clase primeste o solda cat o sa aiba un tanar inginer dupa ce termina facultatea ! eu sunt de parere ca armata o sa devina mai eficietnta si organizata imediat ce scapam de "relicve"... (si oameni si echipament).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da strutz, dar uite...e bine ca ptr o perioada armata sa nu fie obligatorie...astfel vor intra doar cei care sunt facuti ptr asta...si apoi merita sa fie iar obligatorie...tot romanul trebuie sa stie sa tine arma in mana si sa traga la nevoie...sper ca aceasta pauza in obligativitatea armatei sa fie ceva in genul a ce s-a intamplat in Wermacht in perioada interbelica...toti ofiterii si toti superiorii sa fie bine pregatiti...
si eu as face armata, dar sa nu ma puna sa ma tund... Confused

Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Strutz
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu am zis ca o vreau dinou obligatorie... e ff bine asa cum e ... soldatul o sa devina luptator de elita si ofiterul o sa fie capabil si motivat!
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Strutz a scris:
soldatul o sa devina luptator de elita si ofiterul o sa fie capabil si motivat!

Soldatul și ofițerul român, la-o-adică? Permite-mi să râd cu poftă. Laughing
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nop, o sa devina o gloata de mercenari...

Sus
Strutz
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

razi cat vrei... o sa vezi tu putin mai incolo. e adevarat ca pana acuma armata a dat dovada de o incompetenta crasa dar conditiile care au creat aceasta situatie s-au rarit. nu zic ca o sa fim o padure fara uscaturi. dar cele care o sa fie o sa fie tunse mai des( scuzati cacofonia)
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Să sperăm, totuși că n-o să se împuște din greșeală în picioare. Wink
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 8:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La Constanta, peste 1.400 de tineri care si-au depus anul trecut actele sa intre in armata se bat acum sa ocupe 200 de locuri vacante la unitatile militare din judet pentru a deveni soldati gradati voluntari.Cine sa va mai inteleaga fratilor..pana acum fugeati de armata ca de ciuma..acum va bateti pe locuri disponibile. Laughing
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 10:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noh, păi or văzut că-s faine AK-urile. Strutz, ia zi bancul ăla cu AK-urile românești.Laughing
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niraen, esti sadic Smile)

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum