| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
yna nou venit

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 10:20 pm Titlul subiectului: AM NEVOIE DE AJUTOR |
|
|
| Am nevoie de ajutor din parte cuiva care sa stie cat de cat informatii legate de judetul prahova....Caut cu disperare un cabinet medical ....un doctor NUTRITIONIST in orasul PLOIESTI....timpul nu imi permite sa iau orasul ploiesti la pas ...iar pe internet nu gasesc nimik....ma poate ajuta cineva.????? sper ca nu am postat gresit.......si va rog din suflet daca detine cineva informatii concrete sa imi raspunda si mie...Va multumesc ...si scuze daca topicul nu este la ,,locul lui"...astept raspuns.. |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 8:34 am Titlul subiectului: |
|
|
buna yna, ai intrebat medicul de familie? De obicei doctorii de cunosc intre ei si poate sa-ti recomande pe cineva ! E foarte important sa gasesc nu un doctor nutritionisc, ci un doctor nutritionist bun  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| buna!dar pentru ce-ti trebuie?ca sa stiu pe cine iti recomand! |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca a trecut ceva timp de cand a cerut ajutorul si e posibil sa nu mai fi vizitat acest forum, cel mai bine ar fi sa-i trimiti un mesaj privat daca o poti ajuta _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
|