Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AM NEVOIE DE AJUTOR

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
yna
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: AM NEVOIE DE AJUTOR Raspunde cu citat (quote)

Am nevoie de ajutor din parte cuiva care sa stie cat de cat informatii legate de judetul prahova....Caut cu disperare un cabinet medical ....un doctor NUTRITIONIST in orasul PLOIESTI....timpul nu imi permite sa iau orasul ploiesti la pas ...iar pe internet nu gasesc nimik....ma poate ajuta cineva.????? sper ca nu am postat gresit.......si va rog din suflet daca detine cineva informatii concrete sa imi raspunda si mie...Va multumesc ...si scuze daca topicul nu este la ,,locul lui"...astept raspuns..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 8:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna yna, ai intrebat medicul de familie? De obicei doctorii de cunosc intre ei si poate sa-ti recomande pe cineva ! E foarte important sa gasesc nu un doctor nutritionisc, ci un doctor nutritionist bun Exclamation
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2007 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna!dar pentru ce-ti trebuie?ca sa stiu pe cine iti recomand!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2007 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca a trecut ceva timp de cand a cerut ajutorul si e posibil sa nu mai fi vizitat acest forum, cel mai bine ar fi sa-i trimiti un mesaj privat daca o poti ajuta
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum