Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Ajutor umanitar : sa-l ajutam pe Sorin sa traiasca!

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 9:11 pm  Raspunde cu citat (quote)

via seopedia am aflat despre cazul unui baiat bolnav de leucemie care are nevoie de ajutorul nostru ! A fost creat si un site unde puteti afla povestea lui cutremuratoare ! www.pentrusorin.ro

Vreau sa citez cateva randuri:

Eu sunt Sorin.

Am 22 de ani, sunt student in anul 3 la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii Timisoara. Sunt un baiat ca oricare altul, doar că eu sunt pe moarte.

Inainte de diagnostic aveam o viață ca a oricăruia, idealuri si ambitii, speranțe pentru viitor. Apoi am aflat că pot muri în orice clipă și viața mea s-a schimbat.

Singura mea speranță ești TU.
Viața mea depinde de fiecare euro, de fiecare cent.

Te rog, nu mă lăsa să mor!

Cum il putem ajuta :

- financiar pe unul din conturile afisate pe site-ul lui
- cei care nu dispun de mijloace financiare, dar poate au un site, forum , blog pot publica un banner cu link spre site-ul lui !

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum