| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Te-ar interesa sa adopti un caine? |
| Da, si sper sa adopt unul in curand. |
|
23% |
[ 3 ] |
| Da, dar nu am conditii sa-l tin. |
|
76% |
[ 10 ] |
| Nu. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
aleca nou venit

Data inscrierii: 11/Ian/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult.inca mai caut...am sunat la diverse persoane dar nu am gasit |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
doze nou venit

Data inscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 15 Locatie: printre nori
|
Trimis: Mie Ian 21, 2009 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
aleca ...daca te mai intereseaza catel...da`mi add pe yahoo mess a_lizard2002 _________________ Trebuie sa crezi in ingeri,ei iti dau aripi sa plutesti atunci cand esti high!!! [junkie life] |
|
| Sus |
|
 |
Daniel Ene nou venit

Data inscrierii: 08/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Mar 08, 2009 1:32 pm Titlul subiectului: merita sa iubim cainii maidanezi ? |
|
|
Sunt un mare iubitor de animale. Imi place sa le cresc atat cat imi permite spatiul si le tolerez atata timp cat nu ma agaseaza prezenta lor.
DAR mersul pe bicicleta prin oras a devenit un cosmar (mai ales noaptea) si plimbarile cu copilul prin parc m-au transformat intr-o sentinela (daca scap de urmarit caini ma uit dupa mizerii lasate in urma). Putem sa ii toleram? Putem sa toleram cainii care "se joaca" latrand langa copil, putem sa toleram cainii rapciugosi si plini de purici, capuse si cine stie ce boli? PUTEM SA TOLERAM RAPORTUL DE ACTIVITATE AL ASOCIATIILOR DE PROTECTIE AL ANIMALELOR (http://www.ploiesti.ro/rap_stere.php) tinand cont ca in Ploiesti erau in unele evidente "doar"3000 de maidanezi?
De ce gardienii nu dau amenzi stapanilor de caini fara punga cu nisip la ei? De ce nu se dau amenzi stapanilor care isi lasa liberi cainii prin parcuri pe langa tarcurile special amenajate? De ce nu sunt amendati cei care isi tin cainii fara botnita ? De ce in cartierul Podul Inalt Zona Fostului complex DINU au aparut zeci de caini stantati fara sa fi fost in zona vreodata?
Un raspuns il dau eu: PENTRU CA VOR CA CINEVA SA IA ATITUDINE IN LOCUL LOR. O VOI FACE.
NU PLANGETI DUPA CEI CE NU MAI SUNT ATATA TIMP CAT NU ATI STIUT CE SA FACETI CU EI CAT AU FOST[/i][/b] |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 10, 2009 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai si tu dreptatea ta..dar ce faci? iesi la vanatoare de caini prin oras? nu e asta o solutie  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
Daniel Ene nou venit

|
Trimis: Mie Mar 11, 2009 9:02 am Titlul subiectului: re |
|
|
| Daca nu pot fi stransi pot fi eutanasiati. De ce nu facem adaposturi pentru sobolani? Pentru ca sunt daunatori acceptam sa le punem otrava pe la colt de bloc. In concluzie, cainii nu au devenit cumva daunatori ?!?!? Ca sobolani prin centru eu unul nu am mai vazut |
|
| Sus |
|
 |
Daniel Ene nou venit

|
Trimis: Joi Mar 12, 2009 11:49 am Titlul subiectului: Protectia cainilor o mare si gogonata minciuna |
|
|
Eu nu am vazut veci in mun. Ploiesti o actiune de protectie a animalelor. Gramezi de caini luati de pe strada de diversi "binefacatori" o duc mult mai rau decat cainii comunitari.
Exista un numar de telefon unde as putea apela un serviciu de imputinare a problemelor legate de cainii comunitari ?
Sau mai bine iau masuri proprii specifice animalelor daunatoare ?!
Lipsa unui raspuns consider ca ma indreptateste sa cred ca pot trece la treaba .
Va multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
|