Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Acvariu cu pesti !

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 7:10 pm  Raspunde cu citat (quote)

in perioada copilariei , am tot crescut pesti. Pe la 16-17 ani am vandut acvariul si pestii la presiunile mamei. Nu aveam cine stie ce dotari, dar aveam pesti mari si frumosi !
Acum la "batranete" vreau sa-mi cumpar iarasi acvariu , dar acum vreau sa fie totul ca la carte (instalatii pentru iluminat, vibratoare, termometre, testere pt apa etc) . Sunt gata sa investesc cateva milioane in asta Cool .
Mai e cineva pasionat de asa ceva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 2:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

esti gata sa investesti cateva milioane? Laughing. Am trecut astazi pe la fostul zoocenter, acum parca se numeste zoomania sau asa ceva. In fine , ce vroiam sa spun ca e ca m-am uitat la un acvariu mai marisor asa, costa 2500 RON . Scump taica, dincolo era mai ieftin Laughing
Mai vrei acvariu? Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Noi 04, 2006 3:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

in ultimul timp daca vrei sa achizitionezi ceva necesar sau pur si simplu pentru ca vrei sa-ti realizezi o dorinta trebuie sa investesti destul de mult...totul costa..uneori exagerat de mult...dar daca iti doresti cu adevarat un lucru il poti dobandi...indiferent de costuri si sacrificii...acum depinde cat de mult iti doresti acvariul ala cu pesti Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 9:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

probabil tu ai vazut ceva exagerat de mare si performant. eu unul ma gandeam ca cu vreo 10 milioane o sa am acvariu , pesti , plante si tot ce mai e nevoie pe acolo!
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 4:07 pm  Raspunde cu citat (quote)

Am fost si eu in vizita ieri pe la ZOOMANIA si m-am indragostit de toate animalele care erau acolo:papagali foarte viu colorati,acvariile cu pesti super frumoase,hamsteri,pisici persane,catei....toate la niste preturi "foarte convenabile" Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 2:19 am  Raspunde cu citat (quote)

Tată, îți arăt eu cum să faci acvariu repede, ușor și ieftin!

Ingrediente:

4 bucăți de sticlă - pot fi procurate de la ferestre, și-așa poți să le înlocuiești cu celofan.
una bucată rolă de scotch - 0,25 lei
fro' paișpe litri de apă de la chiuvetă - de la vecinu', zici că ți-e sete
undiță
viermi - ori în pământ ori la Parlament

Mod de asamblare

Se iau cele 4 bucăți de sticlă de la ferestre și se lipesc cu ajutorul rolei de scotch pe muchii. Se umple cu apă. Se folosește undița pentru prinderea peștilor cu ajutorul viermilor. Se iau peștii, se bagă în acvariu. Pofta bună! Adicăăă, vizionare plăcuta... adică... mă rog, știți voi.

Dacă după fro' 2 ore mor peștii sau nu mai ai apă-n acvariu, să nu vii la mine, da?
hogea.timur
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 12/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 2:49 am  Raspunde cu citat (quote)

Cornel a scris:
in perioada copilariei , am tot crescut pesti. Pe la 16-17 ani am vandut acvariul si pestii la presiunile mamei. Nu aveam cine stie ce dotari, dar aveam pesti mari si frumosi !
Acum la "batranete" vreau sa-mi cumpar iarasi acvariu , dar acum vreau sa fie totul ca la carte (instalatii pentru iluminat, vibratoare, termometre, testere pt apa etc) . Sunt gata sa investesc cateva milioane in asta Cool .
Mai e cineva pasionat de asa ceva?

Eu am un acvariu de 100l hexagonal,cu 3 carasi mari si f frumosi,cu plante deosebite,cu instalatie Aquael,lampa reglabila,daca iti trebuie mai vb.Eu trag din greu sa imi iau un caine,pestii ma fac sa stau toata ziua in cur si sa ma uit la ei. Rolling Eyes
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Dec 12, 2006 5:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai tocmai asta e avantajul pestiilor...pe ai nu trebuie sa-i scoti la 6 dimineata de ploaie sa-si faca nevoile Very Happy . oricum , in cazul persoanelor care au prea mult timp liber si se plictisesc un caine este potrivit Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ybag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 9:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

Da, mai este cineva pasionat de pesti! Prietenul meu care are 24 ani este pasionat de pesti de cand era micut. Primul lucru cand venea de la scoala era sa se puna in fata acvariului cu pesti si sa-i priveasca pana il lua somnul ... din acest motiv pestii i-au fost aruncati la wc de tatal lui. Pai in loc sa invete statea si privea pestii. Si acum pasiunea lui pentru pesti a reinviat! Si-a luat un nou acvariu cu pesti, plante, scoici, vibrator.....
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 8:52 pm  Raspunde cu citat (quote)

readuc la viata acest topic, spunandu-va ca am primit cadou de la iubita mea un frumos acvariu, la care s-au adaugat 9 bucati pesti Very Happy
- una bucata betta splendens - preferatul meu
- un bucata black molly mutant
- 3 bucati xifo
- 2 barbus tetrazona caratisti si ciupitori
- si inca 2 care nu mai stiu cum le zice

Toate bune si frumoase numai ca desi am acvariu complet echipat (si cu vibrator) apa "s-a stricat" dupa vreo 2 zile (s-a inchis putin la culoare si are un miros de balta destul de persistent) . E posibil ca una din cauze sa fie ca nu am facut ciclare inainte (n-am avut rabdare)..sau poate am prea multi pesti pentru marimea acvariului .

Revin mai tarziu si cu niste poze sa ma dau mare Razz
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 9:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Toate ca toate, da` numele respectivilor pesti par desprinse dintr-un scenariu SF cu tema "Invadarea Terrei". Laughing Laughing Laughing Asteptam cu nerabdare pozele cu pestii invadatori. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum