Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 1:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

Vad ca tot ati deschis topicuri despre filme americane si nu observ nici-un topic depre filmu` care anu` asta a luat Palm D`Or la Cannes. L-ati vazut? A rulat acu` vreo cateva saptamani si la cinematografu nostru din Ploiesti... imi scapa numele pe moment. Very Happy

Voi ce parere aveti despre film si mai ales despre subiectu` tratat in film?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

am vazut afisul..dar nu m-am dus..nu stiu de ce dar nu ma intereseaza filmele din era comunista..momentan sunt prea impresionat de Prison break..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

pentru noi romanii subiectul asta e rasuflat rau, nu mai trebuie sa vad un film despre asta..pentru ca vad in fiecare zi la stiri minuni de genul . Poate pe straini i mai impresioneaza povesti de genul asta. Recunosc ca nu cunosc foarte bine subiectul filmului, am vazut doar niste secvente de pe televizor. Si eu pot zice ca prefer filmele americane , cat despre filmele romanesti mi-au placut mereu cele istorice.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Noi 24, 2007 4:45 pm  Raspunde cu citat (quote)

Pai alea istorice ne si caracterizeaza si ne-au si iesti bine... Au acel ceva care ne face sa le urmarim cu placere... cred mandria de a fii roman. Restu` sunt idei ce nu prea sunt toate ale noastre. In fine, revenind la flmu` nostru, vroiam sa stiu si parerea altora inainte de a-l vedea... Very Happy
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Sam Noi 24, 2007 8:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

inainte..adica sa-mi dau cu parerea despre titlu si alte commenturi de pe la altii?...hmm...el a fost apreciat..insa eu nu am curiozitatea de a-l viziona(sa-mi fie rusine?)
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Noi 24, 2007 8:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ai inteles gresit. Nu tu tre` sa-ti dai cu parerea inainte de a vedea filmu`, ci eu v-am cerut-o inainte de a vedea eu filmu. Intelegi? Nu are de ce sa-ti fie rusine... e alegerea ta daca vrei sau nu sa vezi un film. Nu ti-l baga nimeni pe gat.
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 10:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu am avut curiozitatea sa vad filmul, dar daca oamenii considera ca merita un premiu, or sti ei ceva...sa ne impartasesti si noua parerile despre film dupa ce-l vizionezi Very Happy
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 8:49 pm  Raspunde cu citat (quote)

desi am fost destul de retinut..acum imi retrag afirmatiile.Am vazut filmul si-l recomand tuturor!o adevarat drama..super ce sa mai...mi-a placut mul...il recomand!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Filme si Televiziune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum